طرز تهیه پیتزا خانگی در توستر مرحله به مرحله

به گزارش وبلاگ ویونا، برای تهیه پیتزا خانگی در توستر باید به نکات و ریزه کاری های مراحل پخت دقت کنید تا پیتزا در آون توستر خشک نگردد، به خوبی پخته گردد و روی آن خام نگردد با نسوزد.

طرز تهیه پیتزا خانگی در توستر مرحله به مرحله

وبلاگ ویونا | سرویس آشپزی - اگر می خواهید یک پیتزا خانگی خوشمزه و فوری تهیه کنید اما به فر دسترسی ندارید یا ترجیح می دهید از آون توستر بهره ببرید، ما به شما طرز تهیه پیتزا خانگی در توستر را با تمام نکات حائز اهمیت در این روش پخت به شما آموزش می دهیم. با ما همراه باشید.

طرز تهیه پیتزا خانگی در توستر

مواد لازم برای پیتزا خانگی گوشت و قارچ (برای 5 نفر)

  • خمیر پیتزا: 500 گرم
  • گوشت چرخ نموده: 300 گرم
  • قارچ: 250 الی 200 گرم
  • فلفل دلمه ای: یک عدد
  • پیاز: یک عدد
  • نمک، فلفل، آویشن: به میزان لازم
  • پنیر پیتزا : به مقدار لازم

مراحل پخت پیتزا در آون توستر

  • پیاز را ریز خرد می کنیم و با گوشت چرخ نموده و نمک و فلفل و زردچوبه خوب تفت می دهیم.
  • قارچ ها را شسته و ورقه ای خرد می کنیم.
  • قارچ های خرد شده را روی حرارت قرار می دهیم تا آب آن تبخیر گردد.

    نکته: شعله را زیاد کنید تا قارچ آب نیندازد.

    نکته: برای حرارت دادن قارچ ها از ظرف تفلون استفاده نکنید، زیرا ظروف تفلون اگر بدون روغن در معرض حرارت قرار بگیرند، آسیب خواهند دید.

  • فلفل دلمه ای های نگینی یا حلقه شده را نیز تفت می دهیم.
  • ظرف مخصوص آون توستر را چرب نموده و خمیر پیتزا را روی آن قرار می دهیم.
  • مقداری پودر آویشن روی خمیر می پاشیم.
  • مقداری سس پیتزا روی خمیر می زنیم.
  • کمی پنیر پیتزا روی سس بریزید.
  • گوشت سرخ شده را به پیتزا اضافه کنید.
  • قارچ ها و فلفل دلمه ای ها را نیز روی سطح پیتزا قرار دهید.
  • می توانید از چند عدد زیتون سیاه حلقه شده نیز برای روی پیتزا بهره ببرید.
  • در لایه آخر پنیر پیتزا را اضافه می کنیم.
  • حدود سه چهار دقیقه قبل از قرار دادن پیتزا در توستر آن را روشن می کنیم تا فضای آن گرم گردد. المنت بالا و پایین آون توستر را روشن می کنیم و روی 150 درجه سانتیگراد قرار می دهیم.

    نکته: اگر قدرت توستر شما بالاست 130 درجه کافی است.

  • سپس المنت بالا را خاموش نموده و فقط المنت پایین را روشن می گذاریم.
  • حالا سینی مخصوص توستر را که حاوی پیتزاست داخل طبقه وسط توستر می گذاریم.
  • بسته به نوع خمیر پیتزای شما، بین 15 تا 30 دقیقه زمان برای آماده شدن پیتزا ضروری است.
  • پس از پخت پیتزا، المنت پایین را خاموش و المنت بالا را روشن می کنیم تا روی پیتزا گریل گردد. یک تا دو دقیقه برای این کار کافی است.

نکات بیشتر برای پخت پیتزا در توستر

  • اگر نمی خواهید پیتزای شما خشک گردد می توانید یک لیوان آب هم داخل توستر قرار دهید تا بخار آن از خشک شدن پیتزا جلوگیری کند.
  • برای کش آمدن بیشتر پنیر پیتزا می توانید روی پنیر پیتزا را با اسپری کمی آب بپاشید.
  • اگر توستر شما کانوِکشن یا فن گردش هوا دارد آن را روشن کنید و در این صورت نیازی به روشن کردن المنت بالا نخواهد بود.
  • شما می توانید به جای گوشت چرخ نموده به دلخواه خود از سوسیس و کالباس یا مرغ ریش ریش بهره ببرید.

سخن آخر

اگر تجربه تهیه پیتزا خانگی در توستر را دارید نتیجه و نکات تجربیات خود را می توانید با ما و خوانندگان وبلاگ ویونا به وسیله بخش نظرات و پرسش ها به اشتراک بگذارید. پیشنهاد می کنیم مقاله آموزشی برای پخت لازانیا در توستر چه کار کنیم؟ را نیز بخوانید و پخت غذاهای بیشتری در آون توستر را تجربه کنید. همچنین می توانید طرز تهیه پیتزا بدون فر (پیتزا گوشت و قارچ تابه ای) را نیز در وبلاگ ویونا بخوانید.

منبع: setare.com

به "طرز تهیه پیتزا خانگی در توستر مرحله به مرحله" امتیاز دهید

1 کاربر به "طرز تهیه پیتزا خانگی در توستر مرحله به مرحله" امتیاز داده است | 5 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پیتزا خانگی در توستر مرحله به مرحله"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید