استفاده از پنبه در فراوری تن ماهی صحت ندارد

به گزارش وبلاگ ویونا، سازمان ملی استاندارد ایران در خصوص کنسرو ماهی مارلین به ارائه توضیحاتی پرداخت.

استفاده از پنبه در فراوری تن ماهی صحت ندارد

به گزارش گروه مالی وبلاگ ویونا به نقل از سازمان ملی استاندارد ایران اعلام می دارد، محصولی که در این ویدئو مشاهده می گردد، کنسرو ماهی مارلین در روغن مطابق با استاندارد ملی ایران شماره 7634 کنسرو نیزه ماهی در روغن (کنسرو ماهی بادبان و مارلین ماهی در روغن) - ویژگی ها و روش های آزمون بوده و دارای پروانه کاربرد علامت استاندارد به شماره 7475981981 است که تا تاریخ 15/ 02/ 1401‬ اعتبار دارد.

بر اساس اعلام دفتر نظارت بر استاندارد های صنایع غذایی، آرایشی و بهداشتی این سازمان، مارلین ماهی و یا ماهی بادبان از خانواده نیزه ماهیان بوده، که نسبت به تون ماهیان بافت سخت تری دارند.

عضله اسکلتی ماهی از فیبر های کوتاه و آرایش یافته میان لایه های بافت پیوندی تشکیل شده است. بافت پیوندی در عضله ماهی به مقدار کمتری نسبت به عضله پستانداران وجود دارد و دارای خواص متفاوتی است که موجب سفتی بیشتر بافت ماهی در مقایسه با گوشت پستانداران می گردد.

پروتئین های ساختمانی میوزین، اکتین و اکتومیوزین در حدود سه چهارم کل پروتئین عضله ماهی را تشکیل می دهند. اکتومیوزین ماهی کاملاً ناپایدار بوده و به آسانی با فرآیند و نگهداری تغییر می یابد.

در فرآیند شستشوی پروتئین با آب، معمولاً پروتئین ها که حدود 80 درصد از گوشت ماهی را تشکیل می دهند از ارزش تغذیه ای بالایی نیز برخوردارند وضخامت پروتئین میوفیبریلار بر اساس گونه و سایز ماهی متفاوت است و در بعضی گونه ها مانند ماهی مارلین بسیار ضخیم بوده که در اثر شستشو با آب به صورت رشته هایی با بافتی شبیه پنبه مشاهده می گردد.

هر مقدار که پروتیین های ماهی بیشتر در معرض تماس با آب قرار گیرند رشته های عضلانی شفاف تر و سفیدتر می شوند و همچنین بو و طعم ماهی از بین می رود.

به دلیل این که در فراوری کنسرو ماهی، از گوشت ماهی به عنوان ماده اولیه استفاده می گردد که در جهان به عنوان غذای سالم محسوب شده و همچنین اعمال عملیات سترون تجارتی (فرآیند حرارتی 121 درجه سانتیگراد) و عدم استفاده از مواد نگهدارنده در فراوری، صنعت کنسرو ماهی یکی از سالم ترین صنایع غذایی کشور محسوب می گردد.

مصرف نمایندگان می توانند از محصولات کنسرو ماهی فراوری داخل که دارای علامت استاندارد و کد ده رقمی است، با اطمینان استفاده نمایند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

به "استفاده از پنبه در فراوری تن ماهی صحت ندارد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "استفاده از پنبه در فراوری تن ماهی صحت ندارد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید